Concerten najaar 2020

Als een egel in winterslaap leeft Eik en Linde toch voort, hopend op betere tijden. We kunnen hopelijk drie kleine programma’s spelen. Alles natuurlijk onder voorbehoud van nog verder aangescherpte regels van de overheid. Ook is het mogelijk dat we een programma twee of zelfs drie keer spelen, zodat 60 of 90 luisteraars weer van live muziek kunnen genieten. Door alle maatregelen spelen we alleen in kleinere bezettingen.

Op 8 november zullen Hans Lub, Stijn Schmeddes (beiden viool), Jan insinger (cello) en Henk Verhoeff (orgel/klavecimbel in de dorpskerk van Abcoude een programma spelen waarin twee composties van Couperin centraal staan: l’Apotheose de Vivaldi en l ‘Apotheose de Lully.

Op 27 november brengen wij een korte versie van het programma Meesterlijk Veelzijdig met onder meer aria’s en het vijfde Brandenburgse concert van J.S. Bach. Mogelijk drie concertjes van een uur in de Harmonie in Leeuwarden

Op Tweede Kerstdag wordt ook in de Dorpskerk van Abcoude een programma gespeeld met hoe kan het anders: Kerstige muziek, oa aria’s uit het Weihnachtsoratorium.

Meer bijzonderheden vindt u zo spoedig mogelijk in de concertagenda