Passietijd 2016

Eik en Linde heeft het in deze periode drukker dan ooit. We spelen circa 12 uitvoeringen in 7 verschillende producties.

MP-digiflyerHet hoogtepunt wordt waarschijnlijk onze ‘eigen’ Matthaeus Passie in samenwerking met de Nederlandse Bach Academie, o.l.v. Hoite Pruiksma. We spelen vier keer: in Leeuwarden (6 maart), in de Waalse Kerk van Amsterdam (Witte donderdagavond 24 maart), in de St. Agathakerk in Zandvoort (25 maart) en in de Grote kerk van Monnickendam (Stille zaterdagmiddag 26 maart). Voor deze uitvoeringen kunt u al kaarten bestellen via de Nederlandse Bach Academie.

Voorafgaand aan deze concerten is er op 4 maart om 19:00 een openbare repetitie in de Koepelkerk in Leeuwarden. In dezelfde kerk is er op de volgende dag (5 maart) om 16:00 een voorstelling “Matthäus voor Dummies”.

Vesperkoor Johannes 2016 poster A3 v2Mecenassen krijgen een aanzienlijke korting: aan te vragen via kaartverkoop@eiklinde.nl Ook in Amsterdam (De Ark in Amsterdam Noord- Banne) een Johannes Passie op 9 en/of 10 maart in samenwerking met de Vesper Cantorij Nieuwendam. Verder spelen we de Johannes Passie in Heerenveen (13 maart) en Hippolyushoef (20 maart) en de Matthaeus Passie in IJmuiden (18 maart) en Bolsward (23 maart).